Pre-Sales Questions

Ultimate bridge for connecting Joomla! and phpBB 3.
Forum rules
This forum is not for any support questions/issues/features. Please use Support Center for such requests.
User avatar
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 1588
Joined: October 21st, 2008, 5:39 pm
Name: Administrator
Browser: Chrome

Re: Pre-Sales Questions

Post by Admin » February 13th, 2012, 11:24 am

Yes, you can use http://test.site.com for Joomla, and i.e. http://test.site.com/phpBB3 for phpBB

orrydorry
Posts: 2
Joined: February 19th, 2012, 9:14 pm
Name: Orry De Smet
Browser: firefox

Re: Pre-Sales Questions

Post by orrydorry » February 19th, 2012, 9:25 pm

Hello, This extension looks great and I've done alot of reading on this forum!... I've been trying to figure out how to get jfusion to work framelessly... had to settle with wrapper but I need urls to change on each forum, I feel pretty deflated and defeated!

My question is how much work is necessary for a prosilver based template to work framelessly? I would like to use the phpbb3 template proFormal.

Heres where to check it out
http://www.phpbb.com/customise/db/style/proformell/

Many Thanks

User avatar
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 1588
Joined: October 21st, 2008, 5:39 pm
Name: Administrator
Browser: Chrome

Re: Pre-Sales Questions

Post by Admin » February 20th, 2012, 12:01 am


orrydorry
Posts: 2
Joined: February 19th, 2012, 9:14 pm
Name: Orry De Smet
Browser: firefox

Re: Pre-Sales Questions

Post by orrydorry » February 20th, 2012, 12:45 pm

Many thanks for the quick reply, I had read that forum but didn't realise that wrapper mode was frameless as jfusion uses wrapper or framless... confused, but not any more!

I had another quick question im using cb with login/register via facebook and twitter (cb addons), will these work with logging into the forum using this bridge.

Thanks

User avatar
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 1588
Joined: October 21st, 2008, 5:39 pm
Name: Administrator
Browser: Chrome

Re: Pre-Sales Questions

Post by Admin » February 21st, 2012, 11:29 am

This should work if cb addons are using standard Joomla API for authenticating and creating users.

richardsonja
Posts: 1
Joined: February 21st, 2012, 2:23 pm
Name: James
Browser: Firefox

Re: Pre-Sales Questions

Post by richardsonja » February 21st, 2012, 2:27 pm

Hello,

I just finished this long post and it answered my most of my questions that I had and some I did not have but needed to know =)

I have one more question to add. Its sorta been answered, i just would prefer a clear yes/no.

My company's policy is to a prod and a dev and they should be set up the same way. so some.url.com and some-dev.url.com. the dev is not accessible outside the company network. for your bridge, would I be required to buy two license?

thanks!

James

User avatar
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 1588
Joined: October 21st, 2008, 5:39 pm
Name: Administrator
Browser: Chrome

Re: Pre-Sales Questions

Post by Admin » February 21st, 2012, 11:58 pm

No, we will inform you 2nd license.

komir
Posts: 3
Joined: April 13th, 2012, 7:42 pm
Name: komir
Browser: Firefox

Re: Pre-Sales Questions

Post by komir » April 13th, 2012, 7:46 pm

1. Why is full version cheaper (49$) than light (99$)
2. Is one license for one domain
3. Is there any live admin part to see how is it look

komir
Posts: 3
Joined: April 13th, 2012, 7:42 pm
Name: komir
Browser: Firefox

Re: Pre-Sales Questions

Post by komir » April 13th, 2012, 7:58 pm

komir wrote:1. Why is full version cheaper (49$) than light (99$)
Found
- why is the full version cheaper then the light?


Full version is GPL licensed.
please, what is means GPL licensed ?
Is it means that I cant remove license from footer?

User avatar
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 1588
Joined: October 21st, 2008, 5:39 pm
Name: Administrator
Browser: Chrome

Re: Pre-Sales Questions

Post by Admin » April 14th, 2012, 12:01 am

http://alterbrains.com/gnu-gpl.html

The bridge doesn't show its copyright anywhere.